Almed.cz
na Facebooku:
Jste zde:  Almed ServisNabídka jídelTeplá jídla

Teplá jídla

Losos s brokolicovou omáčkou
interiér kuchyně Almed Servis
Špekové knedlíky
interiér kuchyně Almed Servis

V naší moderní kuchyni, která splňuje nejpřísnější hygienické normy stanovené vyhláškou 137/2004Sb., denně vaříme několik druhů teplých jídel a diet D0-D9 včetně bezlepkové, žlučníkové či vegetariánské.

 

Teplá jídla připravujeme za použití prvotřídních a čerstvých surovin, nepoužíváme žádné konzervanty. Technologický postup přípravy teplých jídel je přísně sledován a dodržován v souladu s předpisy HACCP.

 

Mezinárodní standardy

Existuje několik málo mezinárodních standardů, které jsou celosvětově známé a jsou primárně vytvořeny  za účelem stanovit požadavky na systém bezpečnosti a tak být garancí pro konečného strávníka, že proces kontroly surovin, výroby a distribuce je sledován a navržen za účelem maximální bezpečnosti. Mezi tyto standardy patří požadavky na kontrolu kritických bodů (teploty, křížení surovin atd.) tedy HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) vydávaný Světovou zdravotnickou Organizací.

 

Hotové jídlo je udržováno v teplém stavu v gastronádobách, které chrání pokrm před mikrobiální kontaminací, znečištěním či jiným narušením zdravotní závadnosti. Teplá jídla dodáváme ke spotřebiteli v požadované minimální teplotě 65° C.

 

 

Rozvoz teplých jídel

Jednotlivé porce jsou rozváženy v jídlonosičích do vzdálenosti 10km od sídla firmy. Každý zákazník vlastní dva jídlonosiče. Při dodání teplého jídla vždy předá řidiči i prázdný a označený jídlonosič na další den.

 

Velké objemy teplých jídel se převáží v gastronádobách i na větší vzdálenosti. Pokusíme se udělat maximum pro to, abychom při dodržení hygienických norem mohli mezi naše odběratele zařadit i Vaši společnost.

 

Expedice z výrobny je denně mezi 11 a 12 hod.