Šťouchané brambory
Potřebujeme:
1 kg brambor (typ B), oloupaných, mořská sůl a čerstvě mletý pepř, 1 lžíce másla, 80 g anglické slaniny, 1 velká cibule, 200 ml smetany
Postup:
Brambory povařte asi 20 minut v osolené vodě doměkka. Slijte. V pánvi na másle rozškvařte na proužky pokrájenou slaninu, přidejte na osminky pokrájenou cibuli a opékejte asi 5 minut dozlatova. Zalijte smetanou, osolte a opepřete. Do brambor vmíchejte cibulovou směs a lehce zpracujte šťouchadlem.
Podáváme například s vinnou klobásou.
© Almed Servis s.r.o. 2014 | E-mail: info@almed.cz | Tel: +420 774 119 186 | Masarykovo náměstí 112, 250 83 Škvorec | Naši partneři